År 2020
År 2015
År 2010
År 2005
År 2000
År 1995
År 1990
År 1985
År 1980
År 1970
Sidste skoledag
Bornholm A-klassen
Bornholm B-klassen
Fester
Lejrskole
Svampëdam 1958
Jochims skolebilleder
Toves skolebilleder
Bents skolebilleder
Klasseliste
Diasshow
Næste gang

100 års fødselsdag

Thorkild Simonsen
Til forsiden
Send mail


Bents skolebilleder

Og her ser vi piger fra A-klassen på håndboldbanerne mellem N.J. Fjordsgade skole og Ingerslev Boulevars skole. Sidstnævnte bygning ses i baggrunden.

Og her har vi et billede af Gustav. Han lignede allerede fra starten på Fjordsgade skole en ung mand. Jeg mener at kunne huske, at Gustav allerede i 1. mellem blev sendt hjem for at barbere sig. Vi var alle dybt misundelige - i hvert fald drengene. Her er han sammen med en kammerat, hvis navn vi har glemt (Gustav kan måske levere dette ved lejlighed?).


Klassebilleder


En søndag på Amager

Her har vi et avisudklip med Aase Mathiassen og Knud Nymand i hovedrollerne som Lisbeth og Jochum i den klassiske vaudeville En søndag på Amager. A-klassen havde Nymand som klasselærer, mens Aase Mathiassen (vistnok) var gymnastiklærer.


Her kommer mutter med kost og spand

Da jeg lånte Bents album for at indscanne hans billeder fra skoletiden, "kom jeg til" at medtage dette billede fra hans soldatertid i Århus. Jeg kan indestå for, at hans kone Lise gennem utrættelig eksersits med Bent har sørget for, at den kunnen, han erhvervede i kongens klæder, stadig er fuld intakt. Det er jo rigtigt, man ved jo aldrig, om der skulle blive krig igen en dag.